Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--vanlsetastybagel-oxb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Sandwich i Vanløse – sammensæt din frokost! – Vanløse Tasty Bagel

Sandwich i Vanløse – sammensæt din frokost!

/Sandwich i Vanløse – sammensæt din frokost!
Sandwich i Vanløse – sammensæt din frokost!2020-07-03T02:50:46+02:00

sanwich

Fyld din sandwich med friske sprøde grøntsager

Vore sandwich er friske og hjemmelavet hver dag, og de lunes inden servering. Som du kan se på billedet ovenover mangler der ikke noget på vores sandwich – du kan selv vælge lige præcis det indhold du vil have din sandwich skal have, så der netop er til enhver smag. Du kan til enhver tid kigge inde på vores side med fyld hvor du kan se alt hvad vi har at tilbyde til din sandwich.
IMG_2113
Tasty Vanløse Bagel er stedet for dig der vil have en saftig frisk sandwich som er hjemmelavet fra start til slut, høj kvalitet og hygiejne. Brødet er hjemmebagt, og hver dag sørger vi for friske grøntsager og kontrollerer jævnligt vore råvarer for korrekt opbevaring og temperatur i vore kølediske. Vi har hjemmelavet dressinger og marinerer selv vore kyllingfiletter.

Du kan altid se vore tilbud i vores gadeskilt eller inde i butikken, hvor vi normalt har et frokost produkt inkl. drikkevare til en god pris, perfekt til sunde frokost i Vanløse.

Hjemmelavet dressinger og tilbehør hos Vanløse Tasty Bagel

Alle vore dressinger er hjemmelavet og tilsmagte så de passer godt til bagel og sandwich. Det betyder også at hvis vi siger at vi har en stærk chili dressing – så er den også stærk! Løbende udvikler vi, ud fra vore kunders tilbagemeldinger, de dressinger vi har, både i udvalg og i smag, for at ramme lige præcis dét som vore kunder kan lide. Så du er altid velkommen til at give os noget konstruktiv kritik og så lytter vi gerne og prøver at lære af hvad du oplever. De dressinger vi normaltvis har fremme i butikken er hjemmelavet og er følgende herunder.

dressinger

 • Chili stærk dressing
 • Chili sød dressing
 • Sennep sød/stærk
 • Thousand Island dressing
 • Mayonaise
 • BBQ sauce
 • Remoulade
 • Karry dressing
 • Pesto dressing
 • Hvidløgsdressing
 • Dild dressing “rævesovs” og hjemmelavet
 • Cremefraiche  dressing

IMG_2115

Hvad er en sandwich?

Det er en sjov historie at i USA er der en domstol der har bestemt at en sandwich inkluderer mindst to eller flere skiver af brød.

En sandwich indeholder pålæg og tilbehør imellem to stykker brød, og de er meget populære til frokosten, og de tages typisk med på arbejde, skole, eller udenfor på en solrig dag til frokost eller det nemme middagsmåltid. Hos os serverer vi typisk en sandwich hvor brødet lige er lunet så det lige får dén ekstra ting der gør en sandwich ekstra lækker.

Hvor stammer en sandwich fra og hvad er historien omkring den?

Selvom vi i dag, de fleste steder, godt kender ordet sandwich som består af flere stykker af brød, så kan man faktisk følge sandwich helt tilbage til 18’hundrede tallet, og endda længere tilbage (som ikke er nærmere præcist navngivet, men man ved at der også var brugt en form for type af sandwich i ældre kulturer i hele verden uden at det havde et navn). Det navn vi kender i dag som sandwich stammer fra Den 4. Jarl af Sandwich, John Montagu som netop i det 18’århundrede benyttede sig meget af at spise sin mad, pålæg og tilbehør, indesluttet i to stykker af brød, da det var

enormt praktisk da han især spillede meget kortspil, og kunne slippe for at benytte en gaffel, og samtidig ikke spildte sin mad eller pålæg og samtidig blev kortene ikke fedtede af maden han spiste.

“Jarlen af Sandwich” beordrede sine folk til altid at levere hans kød indhyllet imellem to stykker brød, og da han spillede kortspil med mange forskellige personer og mødte mange folk i sociale sammenhæng, hvor John Montagu beordrer sine folk til at lave sådan en “sandwich” til ham, begynder andre stille og roligt nu også at bestille “Det samme som Sandwich” og nu var ordet på tungen på enhver og det bredte sig sidenhen mere og mere.

Som tiden gik blev en sandwich noget som mænd spiste om aftenen imens de spillede kortspil og drak, og blev så sidenhen benyttet i lidt pænere sammenhænge i de sene afteners sociale anliggender hos det pænere borgerskab. En sandwich blev mere og mere populært igennem historien, og i forbindelse med den industrielle verden gik fremad, var det dejligt og nemt for arbejderklassen at lave en hurtig, lille, og billig madpakke med på denne måde.

I dag spise vi sandwich både til morgenmad, mest til frokost, og også til aftensmad og består ikke kun af kød men af mange friske og sunde råvarer, både kød og grøntsager og er vellidt af mange mennesker verden over.

 

Vi håber at du tager en tur forbi Vanløse. Sandwich og bagel er vores ekspertise og vi glæder os til at servicere dig. Vi ses!